28. januar 2018

Tak for opbakningen

Gadeagitation Socialdemokraterne vil vise, at man også indbyder til samtale efter valget


Mange tak for opbakningen den 21.november 2017 til vores fortsatte arbejde for alle borgere i Horsens kommune.

 

Det var teksten på et lille kort, der – ved gårsdagens gadeagitation - var vedhæftet roserne, der blev uddelt på Søndergade i Horsens og på udvalgte steder i Brædstrup.  Teksten var – fremgår det - en hilsen fra borgmester Peter Sørensen.

undefinedundefined

 

Samtidig med, at vi kvitterer for det gode valg i november, vil vi vise, at vi også indbyder til samtale efter valget, siger Andreas Boesen, formand for den socialdemokratiske gruppe i Horsens byråd, i en video, der findes på YouTube.

 

Vi har til hensigt at have gadeagitation et par gange hvert forår og hvert efterår. Vi synes, det er vigtigt, vi kommer ud og taler med borgerne og hører deres mening, når der indgås budgetforlig elle andre store aftaler i byrådet. 

 

Det er rigtig vigtigt, at vi får en direkte dialog, der viser os, hvad folk har på hjerte, pointerer Andreas Boesen.